Onze producten
1. Tangen 11. Hijsen/heffen
2. Verspaning 12. Elektrisch
3. Sleutels 13. Lucht/hydrauliek
4. Schroevedraaiers 14. Smeren
5. Hamers 15. Lijmen, solderen
6. Beitels, drevels 16. Veiligheid
7. Messen 17. Opbergen
8. Schuren/slijpen 18. Tuin
9. Vijlen 19. Algemeen
10. Meten
Voor bestelinformatie of meer informatie over beschikbaarheid of prijzen kunt u contact met ons opnemen.
1. Tangen
Wij leveren het gehele assortiment tangen van Knipex, Bahco, Gedore, en Ridgid. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

2. Verspaning
Metaalboren, betonboren, houtboren en nog veel meer. In de meest voorkomende en afwijkende lengte’s en diameters. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

3. Sleutels
De gerenommeerde merken als Gedore, Stahlwille en Bahco voeren wij standaard in alle maten. Voor zeer speciale maten kunt u altijd informeren naar de programma’s van Teng en Koken. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

4. Schroevedraaiers & Bitsen
Ons huismerk Witte bestaat al circa 200 jaar en is van af zijn oorsprong producent van schroevendraaiers. De kwaliteit en kennis van schroevendraaiers staat op een ongeëvenaard niveau. Daarnaast heeft ook een PB een zeer uitgebreid programma. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

5. Hamers
Naast de standaard hamers van Picard en Gedore voeren wij ook nog enkele goedkopere B-merken. Unit heeft een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor speciale hamers kunt u bij Thor terecht. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

6. Beitels, drevels
Van de zeer dunne elektricienbeitels tot de stootijzers van 1500 mm lengte. Alles is leverbaar. Met PB, Dako en Gedore kunnen wij u direct uit voorraad beleveren. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

7. Messen
Messen staan bij ons gelijk aan Stanley. Van de standaard afbreekmessen tot de zakmessen en zelfs slagersmessen. Bij stanley en Herder vindt u het complete overzicht. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

8. Schuren/slijpen
Marktleider en bekend van zijn innovatie’s is de Saint Gobain groep. Met de merken Norton en Flexovite hebben wij alles in huis op gebied van schuren en slijpen. Als dealer van Saint Gobain kunnen wij u ook op zeer deskundige wijze adviseren. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

9. Vijlen
Wederom een scala aan A-merken. Van sleutelvijl tot rattenstaart, u kunt alles vinden bij Sandvik. Onder deze groep vallen ook de lintzagen van diverse merken waaronder ons huismerk Phantom De overige merken spreken voor zichzelf. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

10. Meten
Meten is weten. Een van ons meest uitgebreide hoofdgroepen. Laserwaterpassen van Sola en BMI tot werkplaats schuifmaten van Mitutoyo. Alles vindt u bij de onderstaande merken websites. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

11. Hijsen/heffen
Leveren, keuren en certificeren van hijs- en hefmiddelen is voor ons geen probleem. Alle A-merken met scherpe prijzen zoals Rohm, Nitchi en Eller. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

12. Elektrisch
Natuurlijk leveren wij maatwerk. Voor klant A leveren wij merk A en voor zijn buurman leveren wij weer merk B. Milwaukee en Atlas Copco zijn echter wel onze meest prominente dealerschappen in deze hoofdgroep. Met hun unieke Full Service contracten zijn ze baanbrekend op de Nederlandse markt. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

13. Lucht/hydrauliek
A- en B-merken gaan bij ons hand in hand. Compressoren voor de prof van Atlas Copco en Concorde voor de semi-prof. Hetzelfde geldt voor het gereedschap. Atlas Copco geel voor de professional en de zwarte pro line voor de semi prof. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

14. Smeren
Snij- en koel olieen van Opta hebben wij mede groot gemaakt op de Nederlandse markt. Daarnaast hebben OKS en Sir John zeer goede prijs/kwaliteitsartikelen in het programma. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

15. Lijmen/solderen
Bevestigen is een ruim begrip. Met merken als POP blindklinknagels en Fabory bouten en moeren kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Natuurlijk zijn de programma’s van Threebond en Loctite scherp geprijsd en uit voorraad leverbaar. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

16. Veiligheid
UVEX. Wie kent het merk niet. Bekend van de racehelmen tot de wielerbrillen. Wij kunnen u voorzien van de schoenen tot en met de helm van UVEX. Daarnaast vormen Havep, Moldex, Bata, Cofra belangrijke lijnen die wij voeren. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

17. Opbergen
Een van de sterkst opkomende merken op deze markt is Raaco. En natuurlijk zijn wij daar ook dealer van. Zeer professioneel en gunstig geprijsd.Tevens behoren Sortimo bedrijfswagen inrichtingen en Melano koffers tot deze hoofdgroep. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

18. Tuingereedschap
Voor ieder wat wils, u kunt op de diverse sites allerlei specifieke tuingereedschappen vinden. Sandvik, Gardena, Wolf Garten, ze hebben allemaal een eigen compleet programma. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.

19. Algemeen
Algemene groep voor onder andere Abis hangsloten, Altrex ladders en batterijen van Duracell, Varta en Maxell. Specifieke product informatie vindt u op onderstaande A-merken website’s.